Bed & Breakfast Benboverijssel.nl

Onze Bed en Breakfast is een eenvoudige maar gezellige, knusse Bed en Breakfast met een prachtige binnentuin, kadoshop en Wellness.

Dankzij de prachtige ligging in Overijssel en Twente, en dicht bij Gelderland gelegen, maken veel gasten hun reis naar Haaksbergen. En niet tevergeefs. De omgeving is natuurrijk waardoor je hier heerlijk kunt wandelen, fietsen of mountainbiken of paardrijden.

Maar allereerst stellen wij ons graag aan u voor...

Wij zijn Ananda en Johan Wensing en hebben sinds juli 2009 de Bed en Breakfast geopend naast onze andere activiteiten. De Bed en Breakfast is ontstaan doordat cursisten die van verder weg kwamen een kamer zochten om te overnachten tijdens de cursusdagen. Gezien het feit dat wij meer dan genoeg ruimte hadden zijn wij op een andere manier gaan kijken naar onze mogelijkheden. Van het een kwam het ander en uiteindelijk bieden we nu slaapplaatsen voor 9-10 personen. Creatieve oplossingen om er samen iets moois van te maken.

Bij onze Bed en Breakfast is er een theetuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt hier even heerlijk weg mijmeren onder de amberboom of een gezellig babbeltje maken in de ontmoeting met andere gasten.

Verder is er een theeschenkerij met kadoshop, een wellness met massages zoals een sportmassage, ontspanningmassage, hot stone, ayurvedische massage, een praktijk voor mindfulness en healing en een centrum met workshops, opleidingen en trainingen.

U kunt het zich dus hier in deze Bed en Breakfast zo aangenaam mogelijk maken en u kunt bij uw reservering aangeven of u gebruik wilt maken van onze extra activiteiten, zowel in de wellness als in de yogastudio. Let hiervoor ook op onze acties en arrangementen waarbij je prachtige combinaties kunt maken van hetgeen we hier te bieden hebben.  

Voor de sportievelingen zijn er de vele wandel- en fietsroutes, want we zijn gevestigd met een prachtige natuurgebied om ons dorp heen. In en rond Haaksbergen zijn alleen al de diverse mountainbike routes die in elkaar overlopen van totaal 250 km.

Ook het wandelgebied is eindeloos en hier kruizen zich dan ook de verschillende natuurwandelingen:

  • Pieterpad
  • Trekvogelpad
  • Noaberpad
  • Schipbeekpad
  • Flamingoroute

Als je een dergelijke route wilt gaan lopen halen we je graag op bij je laatste stop om je daar ook de volgende morgen weer naar terug te brengen.


Na het wandelen of fietsen is het heerlijk om na een frisse douche lopend het dorp in te kunnen gaan voor het uitgaan. Op een loopafstand van plm. 200 meter zijn er al de eerste winkels, restaurants, cafe's en cafetaria's te vinden. Het is een grote verscheidenheid aan restaurants in Haaksbergen, en daardoor is er voor iedere smaak en bourgondiër hier wel iets te vinden. 

 

  • Onthaasten, ontstressen, ontspannen én overnachten...

U bent hier van harte welkom en we willen het u dan ook graag naar de zin maken, zodat u terug kunt kijken op een fijn verblijf bij ons in Haaksbergen.

Ons adres is:

Bed en Breakfast    BenBoverijssel.nl
Ananda en Johan Wensing
Goorsestraat 39
7482 CB Haaksbergen
Nederland

T.: 06-51304332 of 06-52384592
M: info@benboverijssel.com
www.benboverijssel.nl