Appartement voor 4 personen "The Old Millhouse"

Familiehuis "Benboverijssel"

Ons familiehuis Benboverijssel, eerder bekend als de "the old mill house", is een oer-gezellig en knus gastenverblijf voor 2 tot 4 (of 5) personen.

Op de begane grond is een keuken met elektrische kookplaat, pannen, serviesgoed, bestek, glaswerk en linnengoed en de eetgelegenheid. De keuken beschikt over een vaatwasser, een grote koelkast met twee diepvriesvakken en een magnetron.

Ook de douche en toilet bevinden zich op de begane grond.

Op de eerste verdieping zijn er de twee open slaapgedeeltes, de ene met 2 éénpersoons boxsprings en het andere gedeelte, deels gescheiden, met een 2 persoonsbed (140 cm breed). In het midden van de slaapgedeeltes bevindt zich de zitruimte.

Wifi is (gratis) aanwezig.

Een ruime binnentuin voor het buitengenot met stoelen, banken en picknicktafel. Deze binnentuin wordt gedeeld met de gasten van het familiehuis Amber welke aan de voorkant van het bedrijf is gelegen.

Bij de ingang is een overkapping waar je de eigen meegebracht fietsen kunt plaatsen en waar voorziening is voor het opladen van een elektrische fiets.

Een eigen ingang met eigen sleutel, wat je jouw verdiende vrijheid biedt. 

Op de parkeerplaats naast het pand is het vrij (en gratis) parkeren. 

De prijs is 175 euro per overnachting tot maximaal 4 personen.

Familiehuis "Amber"

Nieuw is ons tweede familiehuis "Amber"  in het voorhuis met maar liefst 3x 2 persoons slaap- zitruimtes tot 6 personen met een toilet op de eerste verdieping en eigen ruime badkamer.

Op begane grond is een fraaie en grote zit- en relaxruimte en nog een extra slaapruimte voor 1 of 2 personen. Er kunnen 8 personen overnachten in dit zeer ruime verblijf.

Er is op begane grond de beschikking over een keuken met koelkast, oven, serviesgoed, bestek, glaswerk en linnengoed.

Hier op de begane grond bevindt zich ook een zeer grote ontbijtruimte en nog een extra zitruimte.

Wifi is (gratis) aanwezig.

Een ruime binnentuin voor het buitengenot met stoelen, banken en picknicktafel. Deze binnentuin wordt gedeeld met de gasten van het familiehuis Benboverijssel (the old millhouse) welke aan de achterkant van het bedrijf is gelegen.

Bij de ingang is een overkapping waar je de eigen meegebracht fietsen kunt plaatsen en waar voorziening is voor het opladen van de elektrische fiets.
 Een eigen ingang met eigen sleutel, wat je jouw verdiende vrijheid biedt. 

Op de parkeerplaats naast het pand kunt u vrij (en gratis) parkeren. 

De prijs is 255 euro per overnachting tot maximaal 7 personen.

Accommodatie voor 12 personen

Beide familiehuizen tegelijk huren voor een extra grote groeps- of gezins-accomodatie voor slechts 360 euro per nacht is het overwegen waard. Nu in Coronatijd een creatieve oplossing om samen te zijn op een veilige manier.

Wij werken aan een "veilige" omgeving waar je SAMEN kunt genieten

Voel je van harte welkom in onze groeps en gezins accommedatie.  
Nu in de huidige "Coronatijd" als familiehuis beschikbaar gesteld!

Wie zijn wij? 

Wij zijn een enthousiast echtpaar dat u graag adviseert en helpt om je helemaal happy te voelen. We doen dit leuke werk al weer 15 jaar en zijn nog steeds blij met onze gasten. Ons werk is ook onze hobby dus u doet ons niets te kort als er vragen zijn. Voel je op je gemak bij ons en je krijgt altijd een gastvrij antwoord.

We zitten direct aan het centrum van Haaksbergen (200m) waar volop goede restaurants, cafés en cafetaria's aanwezig zijn in het winkelcentrum. 

Gesproken talen: Afrikaans, Duits, Engels, Nederlands