Er is altijd veel te doen in Haaksbergen. Haaksbergen is een actief dorp en daar horen dan ook de vele verschillende toeristische trekpleisters bij welke ondergebracht zijn bij de VVV Haaksbergen.

Het VVV kantoor Haaksbergen is per februari 2019 verhuisd naar de Stationstraat, 150 meter bij ons vandaan. Hier zijn wij natuurlijk wel heel erg blij mee, want we kunnen jou als onze gast nu nog makkelijker en sneller doorverwijzen.
Zie www.vvvhaaksbergen.nl

Nog een mooie bijkomstigheid is dat de VVV Haaksbergen nu gevestigd is in het inmiddels populaire MBS station. Ook hier zijn altijd vele activiteiten. Nog makkelijk voor onze gasten, zo heel dicht bij onze deur!

Wandelen. Er zijn vele mogelijkheden om van een wandelroute te genieten. In de eerste plaats kun je een eigen route uitstippelen. Je kunt overwegen om een lunch mee te nemen voor onderweg.


De IVN en Natuurmonumenten organiseren diverse wandelroutes door onze prachtige natuur. Er zijn ook wandelroutes uitgezet door de plaatselijke DIO Vereniging die wekelijks gelopen worden.


Zelf organiseren we ook wandeltochten als een natuurbeleving. Deze kunnen we op afspraak tijdens je boeking voor je organiseren.


Natuurbeleving
De natuur in om je contact te behouden met het meest bijzondere van het leven zelf: de natuur moeder aarde. Wat heeft de natuur voor rijkdommen te bieden? We gaan schouwen in de natuur, wat zijn de leylijnen, aardstralen, sixpoints, leycentra en hoe kun jij het beste met deze energieën aan het werk? Hoe kun je ze ontdekken en hoe kan de natuur helend voor jou werken in deze verbindingen? De essentie van energie gaan ontdekken! Mindfulness en Yoga als een stille beleving met oefeningen buiten in de natuur, op het groene mos, letterlijk, van moeder aarde. Jezelf leren aarden, gronden, verbinden met al het moois dat er is. Alleen op afspraak: 06-52384592.
Zie voor meer informatie op www.newearthcircle.nl

Het MBS station heeft vele activiteiten en arrangementen. Overnachten bij ons op slechts 150 meter afstand is natuurlijk wel heel gemakkelijk.

Regelmatig is het station geopend en kun je per stoomtrein van Haaksbergen naar Boekelo reizen. 

Ook hier zijn er altijd weer bijzondere en ludieke activiteiten aan verbonden. Dankzij vrijwilligers ligt er elk seizoen weer een mooi programma aan activiteiten klaar.

Daarbij is het museum spoorweg dan ook altijd geopend voor een bezoek. In Boekelo zijn er dan weer andere activiteiten.

Je kunt ook je fiets meenemen om in de natuur van Boekelo er een fietsroute bij aan te knopen.

Theater de Kappen
Het programma ligt hier bij de balie ter inzage. Maar, wellicht heeft u al op de website een boeking gedaan hiervoor en daarom overnacht u nu bij ons, dicht bij het centrum...
Zie www.dekappen.nl of www.vvvhaaksbergen.nl